Kinderdagverblijf De Duinvlinder
Kinderdagverblijf De Duinvlinder is gevestigd in het schoolgebouw aan de Slowakijehof 1 en biedt een peutergroep 2-4 jaar, twee babygroepen 0-2 jaar, een 3plus/instroomgroep.

Buitenschoolse opvang De Duinvlinder
De buitenschoolse opvang (BSO) De Duinvlinder is een vrijetijdsvoorziening waar je tal van leuke en zinvolle activiteiten kunt doen. In het gebouw aan de Slowakijehof is er een algemene BSO en een handvaardigheids- en techniek BSO. De kinderen en begeleiders van de kleutersport komen na het sporten ook naar dit gebouw om te eten en van daaruit kunnen de kinderen opgehaald worden.

BSO De Hooiberg
Kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar kunnen op woensdag en vrijdag ook ingeschreven worden op BSO De Hooiberg, Cascadepad 51 in Poort. De BSO ligt midden in het Cascadepark, heeft een echte Hooiberg en een mooie tuin met volwassen bomen, struiken en gras. In de tuin staan diverse leuke speeltoestellen. Aangrenzend ligt het Cascadepark waar, onder begeleiding, leuke activiteiten worden aangeboden.

BSO op zomerkamp
Buitenschoolse opvang van KinderCentrumAlmere gaat in de laatste week van de zomervakantie op zomerkamp naar Apeldoorn.

Gezonde, verse warme maaltijd
Op de BSO bieden we standaard een gezonde, versbereide warme maaltijd.

Leuke uitjes op studiedagen en in vakanties
Tijdens de studiedagen en in de schoolvakanties organiseren we leuke uitjes, zoals klimbos Lage Vuursche, Roofvogelshow, Juliana Toren, diverse musea, sprookjesland, vrijzwemmen in De Koploper, Noordzee strand, etc

Aanmelden
Wilt u uw kind aanmelden voor het kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang dan dit via onderstaande link.
https://www.kindercentrumalmere.nl