Wij zijn op zoek naar jou!

Vernieuwend onderwijs, waar de leerbehoeften van het kind centraal staan, waar je ruimte hebt om mee te denken, om zo de kwaliteit van het onderwijs naar een steeds hoger niveau te brengen. Waar je een werkomgeving vindt die jouw creativiteit prikkelt, op een school waar kinderen, mentoren en ouders samenkomen. Om te leren en te durven ondervinden, hoe het is om kritisch en daadkrachtig en vooral jezelf te mogen zijn.

Spreekt jou dit aan? Dan kan het maar zo zijn dat de Duinvlinder de school is waar jij bij past!

Mentor Middenbouwunit

wtf 0,8

Kom bij ons langs om de sfeer te proeven. We zullen ons binnen afzienbare tijd vestigen in de wijk Duin, aan het Almeerderstrand, waar het vakantiegevoel 365 dagen per jaar heerst. We zijn nu tijdelijk gevestigd in Almere Poort.

Waarom past De Duinvlinder bij jou?

  • Omdat je erin gelooft dat door het bieden van gepersonaliseerd onderwijs, het zelfvertrouwen van het kind vergroot wordt en het kind daarmee het beste uit zichzelf kan halen.
  • Omdat de rol van mentor/coach je goed past en je hierdoor bijdraagt aan een stimulerende, creatieve en probleemoplossende manier van leren.
  • Omdat je ook vindt dat je als vakspecialist (rekenen, spelling, begrijpend lezen etc.), veel meer de diepte in kan gaan en beter zicht hebt op de leerlijnen.
  • Omdat jij je ook wilt blijven ontwikkelen en jou vanuit ons bestuursorgaan (SKOFV) een Academie wordt aangeboden – gericht op jouw persoonlijke interesses en ontwikkelbehoeften.
  • Omdat je veel kunt bereiken met je creatieve verbeeldingskracht en De Duinvlinder je stimuleert om daadkrachtig te zijn.
  • Omdat jij persoonlijke waardering verdient; wij zijn betrokken, staan voor elkaar klaar en hebben persoonlijke aandacht voor jou.
  • Omdat het jou uitdaging geeft om mee te werken aan een school in ontwikkeling.

Do we need to say more?

We kunnen het je wel vertellen, maar je moet het beleven en voelen.

Mail onze directeur Alinda Veneboer: a.veneboer@deduinvlinder.nl of bel: (06) 481 76 668