Kinderopvang bij De Duinvlinder

Binnen het IKC wordt ook kinderopvang geboden voor 0-4 jarigen en naschoolse opvang voor 4-13 jarigen. Dit wordt georganiseerd door KinderCentrumAlmere B.V.

Kinderdagverblijf De Duinvlinder
Kinderdagverblijf (KDV) De Duinvlinder is sinds april 2023 gevestigd op de definitieve locatie naast het nieuwe schoolgebouw in Almere Duin. Deze locatie beschikt over twee babygroepen (0-2 jaar), twee peutergroepen (2-4) jaar. Inpandig op onze tijdelijke schoollocatie zit nog de 3+ groep. (voor kinderen die naar basisschool De Duinvlinder gaan).

Buitenschoolse opvang De Duinvlinder
De buitenschoolse opvang (BSO) De Duinvlinder is een vrijetijdsvoorziening voor de kinderen. Er is veel om te ontdekken, te spelen of gewoon te chillen. In het gebouw aan de Slowakijehof is een algemene BSO en een handvaardigheid- en techniek BSO. De kinderen op deze BSO gaan ook naar de basisschool van dit IKC. Naast de ‘thuis’-BSO, biedt KinderCentrumAlmere opvang bij verschillende thema BSO’s in Almere-Poort en -Duin met voor elke leeftijd iets leuks. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan sport, dans, theater, koken en handvaardigheid.

Meer informatie of aanmelden?
Wij vertellen u graag meer over onze opvangmogelijkheden. Neem hiervoor contact op via 036-3035000 of kijk op https://www.kindercentrumalmere.nl. U kunt uw kind ook via deze website aanmelden voor opvang.