Project omschrijving

Ouders zijn welkom

Ouders zijn een belangrijke partner in de ontwikkeling van de kinderen. Elke dag bent u van harte welkom bij het brengen/halen van uw kind. Wij zorgen voor de koffie/thee. Dit heeft meerdere doelen:

  • Er ontstaat een rustige overgang tussen thuis en de situatie op De Duinvlinder. U bent daarom welkom in de units.
  • Ouders krijgen inzicht in waar hun kind mee bezig is of was die dag.

Ouders zijn actief

Kinderen vinden het fijn als ouders betrokken zijn. Dat is uiteraard op vrijwillige basis. Daarnaast hopen wij door wederzijdse inspiratie dat de thema’s hierdoor verrijkt kunnen worden. Wij vragen u dan ook steeds of u, of mensen in uw netwerk, kunt ondersteunen bij de thema’s door bijvoorbeeld hulp bij handvaardigheid, gastlessen etc. Ook hulp bij excursies, conciërge werkzaamheden, klussen, lezen etc. is van harte welkom. Om ook de werkende ouders de mogelijkheid te bieden om mee te helpen bieden wij de mogelijkheid tot flexwerken. Op de tijdelijke locatie zal dat op beperkte schaal zijn, maar in het definitieve gebouw zullen hiervoor plekken gecreëerd worden.

Ouderraad/Oudervereniging

Ouders zijn nodig om bepaalde activiteiten in het jaar te organiseren. Binnen De Duinvlinder zal de Ouderraad dit op zich nemen. Het doel van de ouderraad is de betrokkenheid van ouders/verzorgers bij het KindCentrum te vergroten. Voor meer informatie zie de website van De duinvlinder.

Laat jouw kind ervaren hoe wij werken

Een ervaring zegt tenslotte meer dan 1000 woorden

[contact-form-7 id=”86″ title=”Meer informatie”]